Breaking News
21 Απριλίου 2017

Με μία νίκη και μία ήττα στα προκριματικά του ομαδικού νεανίδων και λίγα παιχνίδια για το ταμπλό της «παρηγοριάς» ολοκληρώθηκε απόψε η ελληνική παρουσία στο ισχυρό βελγικό όπεν στην πόλη Σπα.

Η τριάδα με τις Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου και Ελισάβετ Τέρπου πήρε τη 2η θέση στο 4ο γκρουπ του ομαδικού κι έμεινε έξω από την τελική 4άδα, καθώς προκρινόταν μόνο η νικήτρια ομάδα. Αρχικά επικράτησε σε ντέρμπι με την Ισπανία και στη συνέχεια έχασε από την επικεφαλής του γκρουπ Νορβηγία, η οποία αποδείχτηκε πολύ δυνατή. Στο consolation αγωνίστηκαν η Τέρπου και η Γερασιμάτου και αμφότερες αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο (σ.σ. των «16»). Έτσι το καλύτερο πλασάρισμα ήταν οι θέσεις 5-8 στο διπλό νεανίδων, τόσο για τις Φίσερ/Γερασιμάτου, όσο και για την Τέρπου με συμπαίκτρια την Πέτριτς από το Μαυροβούνιο. Οι τρεις διεθνείς είχαν στον πάγκο τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Στο 4ο γκρουπ του ομαδικού η Ελλάδα έδωσε γερή «μάχη» με την Ισπανία και αναδείχτηκε νικήτρια με 3-2. Στο εναρκτήριο ματς η Τέρπου έχασε 3-0 σετ από την Άλμπα Φερνάντεζ. Στη συνέχεια η Φίσερ ισοφάρισε επικρατώντας 3-0 της Μιρέια Περέτο και η Γερασιμάτου έκανε το 2-1 από τη θέση 3 όταν κατέβαλλε με 3-0 σετ τη Λιδία Ρίκο. Στο επόμενο παιχνίδι η Φίσερ κάμφθηκε με 3-2 από τη Φερνάντεζ (ήταν 2-1 μπροστά στα σετ) κι έτσι η αναμέτρηση έφτασε στο 5ο και τελευταίο ματς. Εκεί η Τέρπου λύγισε με 3-2 την Περέτο και με το «κόντρα» σετ να λήγει 11-5!

Το απόγευμα οι δυσκολίες απέναντι στη Νορβηγία ήταν ανυπέρβλητες. Παράτην καλή προσπάθεια η ομάδα δεν πήρε κάτι ουσιαστικό και ηττήθηκε με 3-0. Η Φίσερ έχασε με 3-1 σετ από τη Ρεμπέκα Κάρλσεν. Ακολούθως η Γερασιμάτου 3-1 από τη Μάγια Χάουγκεν Γκιέλε και η Τέρπου 3-0 σετ από τη Σάρα Χόργκεν. Οι Σκανδιναβές κατέκτησαν εύκολα την πρωτιά και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, καθώς είχαν επιβληθεί νωρίτερα 3-0 και της Ισπανίας.

Στις νεάνιδες εξάλλου, έγιναν και αγώνες «παρηγοριάς» σε ταμπλό των «32» για όσες είχαν αποκλειστεί στα γκρουπ. Η Γερασιμάτου πέρασε άνευ αγώνα στη 16άδα κι εκεί κάμφθηκε με 3-1 σετ από τη Βελγίδα Γιάνα Μπερνάρ. Η Τέρπου κατέβαλλε στον 1ο γύρο τη Σάρλοτ Στρόμπε από το Βέλγιο με 3-1 σετ κι ακολούθως έχασε με 3-2 σετ από την Κροάτισσα Κάρλα Φράνοβιτς, που ήταν στην κορυφή του ταμπλό.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ

* Σε εξέλιξη είναι από σήμερα στη Χίο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και παράλληλα γίνονται από το πρωί οι ζωντανές μεταδόσεις στο ίντερνετ, που είχαν προαναγγείλει οι διοργανωτές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν την αγωνιστική δράση μέσα από το κανάλι της ιστοσελίδας politischios (που είναι χορηγός των αγώνων) στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=4mV3IXoWdOw

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics