Breaking News
21 Ιουλίου 2017

Εύκολα και χωρίς να... ιδρώσει ο Πανιώνιος προκρίθηκε στην Γ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3-2 της Γκόριτσα και με συνδυασμό το 2-0 του πρώτου αγώνα έδειξαν και στην πράξη ότι έχουν τεράστια διαφορά από τους Σλοβένους. Το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού, μιας και ο Πανιώνιος κέρδισε πιο εύκολα. Μασούρας (11'), Γεσίλ (16') και Λάμπρου (23') τα γκολ για τον ιστορικό. Με πέναλτι ήρθαν τα τέρματα της Γκόριτσα. Ο Κάπιτς (15', 67') ευστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα.

Ο Πανιώνιος από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι δεν αρκείται στο σκορ του πρώτου αγώνα και θα κυνηγήσει τη νίκη και στην Σλοβενία. Οι παίκτες του Γρηγορίου από το πρώτο λεπτό είχαν τον έλεγχο και με υποδειγματικές αντεπιθέσεις κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι. Στο 11? ο Μασούντ βρήκε εντυπωσιακά τον Μασούρα κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαββίδης έκανε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάπιτς κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο Πανιώνιος πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Οι «κυανέρυθροι» άλλαξαν υποδειγματικά την μπάλα και ο Γεσίλ σε κενή εστία, μετά από την πάσα του Λάμπρου έκανε το 1-2.
Η ασφυκτική πίεση των παικτών του Γρηγορίου συνεχίστηκε και στο 23? ο Λάμπρου με εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 1-3. Ο Πανιώνιος συνέχιζε να πιέζει και να χάνει κλασικές ευκαιρίες, αλλά έως το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, αλλά έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 57? σε κενή εστία ο Γεσίλ δεν πρόλαβε την μπάλα του Μασούντ. Στο 66? ο Μασούντ έκανε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Κάπιτς, ο οποίος έκανε το 2-3.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι ο Πανιώνιος με δύο νίκες πήρε την πρόκριση για τον Γ προκριματικό γύρο του Europa League.

Διαιτητής: Αμπντουλά (Ουκρανία)
Κάρτες: Κόλενς, Γκρούντινα, Φιλίποβιτς / Μασούρας
Γκόριτσα: Σορτσάν, Τσέλσερ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (56? Μάρινιτς ), Κόλενς (82? Χούμαρ ), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν (67? Ναγκοτέ ), Κουρκ
Πανιώνιος: Κότνικ, Οικονόμου, Κόρμπος, Λάμπρου (80? Γκιοατά ), Γεσίλ, Μασούρας (67? Σαραμαντάς ), Χατζισαφί, Μπανανά (60΄ Ταπόκο), Βλάχος, Μασούντ, Σαββίδης

amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics