Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τη Ζάκυνθο, που ζητούσε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Football League όσον αφορά την ίδια και τον Πανελευσινιακό, καθώς η τριτανακοπή των νησιωτών για τη φερόμενη υπόθεση δωροδοκίας στην αναμέτρηση Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Η ομάδα των Επτανήσων, που υποβιβάστηκε στη Football League 2, αιτείται τιμωρία του Πανελευσινιακού και να καταλάβει εκείνη τη θέση του στο πρωτάθλημα, γι΄ αυτό και η Ζάκυνθος δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Η απόφαση:
«ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 93/27-9-2016
Δέχεται τυπικά και  εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά της με ημερομηνία 15-7-2016 απόφασης   του Δ.Σ της Ε.Ε.Π. Β΄ Εθνικής Κατηγορίας  με την οποία επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Ακυρώνει εν μέρει την από 15-7-16 απόφαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ως προς την ολική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 της ίδιας διοργανώτριας αρχής που αφορά τις ομάδες ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Διατάζει τη μη επικύρωση του ως άνω βαθμολογικού πίνακα μέχρι εκδόσεως αμετακλήτου αποφάσεως επί της από 15-7-2016 τριτανακοπής-προσφυγής-αίτηση ανακλήσεως επανασυζητήσεως της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ(με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 20575/15-7-2016)».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics