Breaking News
26 Οκτωβρίου 2016

 

Τις... πόρτες των Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη αναμένεται να χτυπήσει η Football League για να βρει πόρους.

Οι περισσότερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη... φωτιά ότι θα μπορέσουν να βγάλουν τη χρονιά. Με τα έσοδα άλλωστε να είναι μηδαμινά, το να «σκάσουν» οι περισσότερες ΠΑΕ φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο και γι' αυτό στη Football League εμφανίζονται αποφασισμένoι να χτυπήσουν... μεγάλες πόρτες.

Συγκεκριμένα αναμένεται να γίνουν κρούσεις προς τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και Μελισσανίδη όπως αναφέρει η «Live Sport», ώστε να βρεθούν χρήματα είχε μέσω τηλεοπτικών, χορηγιών ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics