Breaking News
26 Οκτωβρίου 2016

Αντιπροσωπεία της Football League με επικεφαλείς του δύο αντιπροέδρους θα έχει αύριο στις 12 το μεσημέρι συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν της ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας, που παραμένουν άλυτα.

Άλλωστε, σε ότι αφορά το τηλεοπτικό μέτωπο υπάρχουν σκέψεις να γίνουν συζητήσεις με ΣΚΑΪ, Dimera και Alter Ego, για να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα συνεργασίας.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, που θα αφορά το χορηγικό.

Η ανακοίνωση για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων της Football League, κατόπιν αιτήματος, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας καθώς και τις ΠΑΕ που συμμετέχουν σε αυτό. Την Football League θα εκπροσωπήσουν ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος της διοργανώτριας κ.Αντώνης Βουγίδης».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics