Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2016

Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή (9/12) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (11/12) με τον ΑΟΧανιά στο Γεντί Κουλέ (5μμ), για την 5η αγωνιστική της Football league.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης και ο Νίκολα Μίκιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

Ο Μπουρσέλης ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στα Τρίκαλα, έχει μια κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Μίκιτς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το τράβηγμα στον προσαγωγό.

Αντίθετα, ο Ηλίας Κώτσιος, ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έχει τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο παιχνίδι.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν και το Σάββατο το πρωί (10 π.μ.) ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics