Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2016

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της Football League με την ΕΡΤ για την κάλυψη των αγώνων του πρωταθλήματός της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της λίγκας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με το κρατικό κανάλι, το οποίο προσφέρει συνολικά 600 χιλιάδες ευρώ, για την κάλυψη των αγώνων του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της λίγκας έχουν ξεκινήσει επαφές και με εταιρία στοιχήματος, προκειμένου να μπει χορηγός του πρωταθλήματος. 

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, η συγκεκριμένη εταιρία θα ξοδέψει 400 χιλιάδες ευρώ για τη χορηγία. Επίσης, οι ιθύνοντες της λίγκας προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με δυο ακόμα χορηγούς, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δυο συμφωνία αναμένεται να πάνε άμεσα σε οφειλές της λίγκας προς υπαλλήλους, ΙΚΑ, Εφορία και προμηθευτές. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics