Breaking News
08 Ιανουαρίου 2017

 

Κανονικά θα γίνει ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της Καλλονής με τον Κισσαμικό, για την 9η αγωνιστική της Football League.

Την έγκριση του προκειμένου να αρχίσει κανονικά το ματς στην Μυτιλήνη, μεταξύ της Καλλονής και του Κισσαμικού, έδωσε ο διαιτητής του αγώνα Δημητρόπουλος.

Η εμφάνιση του ήλιου είχε σαν συνέπεια το λιώσιμο των πάγων στο Δημοτικό Στάδιο, με τους ανθρώπους της ομάδας της Λέσβου να προχωρούν στον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου.

Τόσο οι άνθρωποι του Κισσαμικού όσο και ο διαιτητής του αγώνα, ήταν θετικοί στο να γίνει σήμερα το ματς, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να μείνουν ακόμα μια μέρα στο νησί του Βορείου Αιγαίου, με τον καιρό να τους κάνει την χάρη.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics