Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

 

Ο Πανθρακικός είναι η πρώτη ομάδα για φέτος που απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα της Football League.


Η οικονομική δυσπραγία και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να κοινοποιήσει στη διοργανώτρια αρχή την αποχώρησή της.
Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν πρόπερσι με Πιερικό και Πανηλειακό, καθώς και πέρυσι με Ολυμπιακό Βόλου κι Εργοτέλη. Ο Πανθρακικός έπαιξε σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, με απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες κι έξι ήττες.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας από το Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League 2016-17. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν και διογκώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, συνθέτουν πλέον, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, μία μη αναστρέψιμη κατάσταση, σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και το γεγονός πως το ευρύτερο περιβάλλον της φετινής Football League είναι το χειρότερο δυνατό, με μηδενικά έσοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.
Η απόφασή μας λαμβάνεται σήμερα κι όχι σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει, με σεβασμό προς τους αθλητές και τους προπονητές, που έδειξαν μεγάλη κατανόηση στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, και προκειμένου οι ίδιοι να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά.
Ευχαριστούμε το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην πορεία αυτών των χρόνων, δηλώνοντας πως από την πλευρά μας κάναμε ό,τι καλύτερο και υπερβάλλαμε εαυτούς.
Αναλαμβάνουμε το βάρος των υποχρεώσεών μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Πανθρακικός, ξεκινώντας από το μηδέν και πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, θα μπορέσει να αναγεννηθεί».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics