Breaking News
11 Μαρτίου 2017

Ο πρωτοπόρος της Football League, Απόλλων αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στο Αίγιο με τον τοπικό Παναιγιάλειο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε δοκάρι με τον Κονέ στο 62' σε εκτέλεση φάουλ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82' είδε τον Γκαραβέλη να του αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Παπαδόπουλου. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες στο 73' αφού αποβλήθηκε ο Κασναφέρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης και αν η Λαμία κερδίσει την Κυριακή τότε θα πέσει στη 2η θέση.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δ. Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ρέλλας (60′ λ.τ Παναγιώτου), Παπαδόπουλος, Στίκας, Κασναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Σκαρτσίλας (66′ Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Κρητικός (80′ Μπρους).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Σιατραβάνης (37′ λ.τ Ρομάνο), Διαμαντόπουλος (72′ Ομπόντο), Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα (77′ λ.τ Περογαμβράκης). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics