Breaking News
15 Μαρτίου 2017

 

Καμία απολύτως αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.


Η Λαμία θα παραμείνει στο ρετιρέ, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έστειλε οριστικά στο αρχείο τις ενστάσεις των Άρη και ΟΦΗ για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι στο παιχνίδι της ομάδας της Φθιώτιδας με τη Σπάρτη.

Με αυτό τον τρόπο «έσβησαν» οι ελπίδες των «κιτρίνων» και των Κρητών για να αφαιρεθούν από τη Λαμία οι τρεις βαθμοί που είχε κατακτήσει στο συγκεκριμένο ματς (2-0).
Μετά την εξέταση της υπόθεσης από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Football League, αυτή πέρασε στη δικαιοδοσία του αθλητικού εισαγγελέα, ο οποίος αφού εξέτασε τα γεγονότα έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της Λαμίας.
Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ φιγουράρει στην κορυφή με 52 βαθμούς, με 50 ακολουθεί ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ ο Άρης έχει 44.
naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics