Breaking News
16 Μαρτίου 2017

Μπελάδες για τον ΑΟΧ… Οι Κρητικοί κινδυνεύουν να χάσουν έξι βαθμούς από τη συγκομιδή τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, λόγω οφειλών σε δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (16/3), το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στην ΠΑΕ ποινή αφαίρεσης βαθμών για οφειλές στους Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερντίν Πρίφτη.

Η ποινή θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που τα χρέη προς τους δύο ποδοσφαιριστές δεν ρυθμιστούν μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics