Breaking News
10 Απριλίου 2017

Καυστική ανακοίνωση εξέφωσε η ΠΑΕ Άρης σε βάρος της Λαμίας για το πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές η ομάδα της Φθιώτιδας απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη της Λαμίας με 1-0 επί του Παναιγιάλειου εξόργισε τους ανθρώπους του Άρη, που είδαν την μεταξύ τους διαφορά να παραμένει στους έξι πόντους. Έτσι, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το φινάλε της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται άκρως ειρωνικά στις νέες «συμπτώσεις» που έδωσαν στη Λαμία «μία ακόμα »πεντακάθαρη» και «κρυστάλλινη» νίκη».

Η ανακοίνωση, βέβαια, αφορά στην επανάληψη που δόθηκε στην εκτέλεση του Βασιλόγιαννη, ο οποίος αρχικά είχε νικηθεί από τον γκολκίπερ, Γκαραβέλη.

Αναλυτικά:

«Για άλλη μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη «πεντακάθαρης» και «κρυστάλλινης» νίκης της Λαμίας. Που... εντελώς συμπτωματικά κέρδισε πάλι με πέναλτι!!! Τι σύμπτωση, αλήθεια!!! Αυτή τη φορά, βέβαια, πήγε να χαλάσει το σενάριο τους, όμως, το έσωσε ο διαιτητής. Συμπτωματικά, φυσικά. Έκανε το… λάθος ο γκολκίπερ του Παναιγιάλειου να το αποκρούσει την πρώτη φορά και ο διαιτητής-«κόσμημα» έδωσε επανάληψη (γελάει ακόμη όλη η Ελλάδα...).

Για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, το πέναλτι ήταν σωστό. Υπήρξε χέρι. Τι σύμπτωση όμως. Προήλθε από τον ίδιο παίκτη του Παναιγιάλειου που είχε ξαναπαίξει... βόλεϊ και σε άλλο παιχνίδι της ομάδας του. Συμπτωματικά πάλι, λέμε εμείς οι καλοπροαίρετοι.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου είχε όμως διαφορετική άποψη. «Δεύτερη φορά σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Άρα νομίζω ότι έκανα το σωστό για την ομάδα μου, τον εαυτό μου και τον κόσμο του Αιγίου!», είπε ο κ. Σπανός στις δηλώσεις του για την επίμαχη φάση.

Και κάπως έτσι κέρδισε ξανά η Λαμία. Με τον γνωστό της τρόπο. Με πολλές... συμπτώσεις μαζεμένες… Πάλι… Αλήθεια, υπάρχει Εισαγγελέας; Βλέπει κανείς τι συμβαίνει; Τι άλλο περιμένει για να παρέμβει αυτεπάγγελτα; Έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης αυτό που συμβαίνει κάθε Κυριακή με τη Λαμία.

Ευχόμαστε, μέρες που είναι, το Άγιο Φως να φωτίσει τους ιθύνοντες της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειδάλλως, η Ανάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αργήσει πολύ ακόμη να έρθει...».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics