Breaking News
11 Απριλίου 2017

Για το ενδεχόμενο ανόδου πλέον των δύο ομάδων από την Football League μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.


Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στο ενδεχόμενο ανόδου τρίτης ομάδας και μίλησε για τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για ένα επιπλέον εισιτήριο. Αναλυτικά είπε:
Για το θέμα της ανόδου τρίτης ομάδας από τη Football League στη Super League:
«Η Super League έχει πάρει την απόφαση όσες ομάδες δεν πάρουν την αδειοδότηση να καταλάβουν την τελευταία θέση στην κατάταξη, όχι αυτές που είναι τελευταίες τώρα. Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται. Αν βρεθεί και τρίτη ομάδα που δεν πάρει αδειοδότηση, τότε ανεβαίνει και η τρίτη της Football League. Αν υπάρξει και τέταρτη ομάδα που δεν αδειοδοτηθεί, θα ανεβεί και η τέταρτη ομάδα της Football League.
Με την προϋπόθεση, βεβαίως, πως και οι ομάδες που θα ανεβούν να έχουν άδεια. Αυτήν την πληροφόρηση έχω από τη Super League, γιατί μας «καίει» και το ρώτησα. Τους είπα πως πρέπει να βγάλουν και μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, και θα το κάνουν, γιατί υπάρχουν δικές μας ομάδες που ενδιαφέρονται. Το πρωτάθλημά μας είναι σε εξέλιξη και σε κρίσιμη καμπή.
Έχω υποχρεώση να διαφυλάξω τα συμφέροντα των ομάδων της Football League. Θα πρέπει και οι ομάδες να κάνουν το ίδιο. Για να μη γίνει παρανόηση, ομάδες που δεν παίρνουν άδεια, πάνε τελευταίες στη βαθμολογία».

Για το θέμα του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου, Παπαδόπουλο:
«Δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Υπάρχει διοίκηση και προπονητής στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής να κάνουν τις διαδικασίες που θεωρούν σωστές και να απαντήσουν. Δεν θεωρώ ότι το έκανε εσκεμμένα. Έχετε εσείς αποδείξεις για το αντίθετο; Εγώ δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, τι να σας πω; Εγώ το είδα χθες. Εδώ έχουμε προβλήματα επιβίωσης. Έχουμε σοβαρά προβλήματα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics