Breaking News
13 Απριλίου 2017

Ο προπονητής του Πανσερραικού Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του ΟΦΗ στις Σέρρες (0-1):

"Πριν το παιχνίδι έδωσα ένα κίνητρο στους παίκτες για μια νίκη, απέναντι σε μια απο τις ομάδες που είναι ψηλά. Το ποδόσφαιρο είναι όμως, στιγμές. Είχαμε μια μεγάλη φάση με τον Τσιμίκα για να προηγηθούμε, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ απο μια φάση που και εμείς τη δουλεύουμε. Είχαμε προβλήματα με τον Βουό και ίσως ο αντίπαλος μπορούσε να κάνει ένα ακόμη γκολ. Εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, παρ' ότι κάνουμε όλη την ενέργεια. Είχαμε καλές μεταβάσεις και γενικά κάναμε καλή προσπάθεια.

Καλή συνέχεια στο Νίκο (Παπαδόπουλο) και Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση".

Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραικού, Στέλιος Καψάλης, ανέφερε:

"Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και παρά το γκολ που δεχτήκαμε, ισορροπήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να έχεις μια ευκαιρία να σκοράρεις, ενώ μπορεί να συμβεί το αντίθετο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και καλό Πάσχα σε όλους".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics