Breaking News
24 Μαΐου 2017

 

Την επιστροφή των έξι βαθμών και επίσημα αλλά και την μετακόμιση της ομάδας στην Αθήνα, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, την Τετάρτη (24/5) η διοίκηση των Χανίων.

 

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την επιστροφή των έξι βαθμών που είχαν αφαιρεθεί, λόγω οφειλών στους Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη, εξέδωσε η διοίκηση των Χανίων τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρ ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρόσφατα είχε ανακοινώσει οτι είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις τελεσίδικες προσφυγές των ποδοσφαιριστών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό οτι κόντρα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτή τον κ. Ι. Ξυλούρη και τον κ. Φ. Γιαννενάκη.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε οτι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για καθαρά οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους θα μετακομίσει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για την προετοιμασία της για τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια της. (Λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί δεν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων για την ομάδα)».
sdna.gr

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics