Breaking News
20 Ιουνίου 2017

Σε έναν όμιλο των 18 ομάδων θα διεξαχθει τη σεζόν 2017-18 το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Μάλιστα, στο ΔΣ που έγινε την Τρίτη (20/06) στη διοργανώτρια αρχή, το σώμα αποφάσισε να προτείνει τη μείωση στις 16 ΠΑΕ από την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόταση που ψηφίστηκε από τη Football League, την προσεχή σεζόν θα προβιβάζονται δύο στη Super League, θα υποβιβάζονται 4 στη Γ' Εθνική και δύο θα ανεβαίνουν από τη Γ' Εθνική. Εξετάζεται το ενδεχόμενο σχετικά με το αν θα υπάρχουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Εάν ευδοκιμήσει το συγκεκριμένο πλάνο, τότε θα υπάρξει περαιτέρω μείωση σε 14 ομάδες. Το σώμα επικύρωσε τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-6, ενώ εκλέχτηκαν οι εκπρόσωποι ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Εκτός του Λεωνίδα Λεουτσάκου που θα εκπροσωπήσει τη διοργανώτρια ως πρόεδρος εκλέχτηκαν ο Γιάννης Πολεμαρχάκης του ΟΦΗ (11 ψήφοι) και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος (6 ψήφοι). Τέσσερις ψήφους συγκέντρωσε ο Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος) και 1 ο Γιάννης Αβραντίνης (Καλλιθέα) Κυρίαρχο θέμα συζήτησης, βέβαια, ήταν το οικονομικό, αφού θα πρέπει να εξασφαλίστουν έσοδα για τις ομάδες. Επικείται, μάλιστα, άμεσα ραντεβού με τον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη ώστε να συζητηθεί το θέμα των χρημάτων που έχει λαμβάνειν η Football League από τη Super League. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics