Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Φεβρουαρίου 2016

Με 18 παίκτες στην αποστολή θα αναχωρίσει σήμερα (11/2) το βράδυ ακτοπλοϊκός από τα Χανιά για τον Πειραιά ο Α.Ο Χανιά στα πλαίσια του αυριανού (6μ.μ - OTE TV) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 19η αγωνιστική της Football League.

Ο Γ. Λυρώνης άφησε για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός τους Λίτα και Σάντερσον που δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον πρώτο να βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και να μένουν τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του, και τον δεύτερο να προπονείται μόνος του εδώ και καιρό και να αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα. 

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Α.Ο Χανιά για το αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη είναι οι: Πρίφτης, Αμπατζίδης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Χατζηλιάδης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Φυντικάκης, Μασάδο, Ρίκα, Καμινιώτης, Δεινόπαπας, Τσούτσης, Νάκας, Νύκταρης, Γκέσιος, Παλιάτσιος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics