Breaking News
06 Ιανουαρίου 2017

Έχοντας από ένα ημίχρονο υπεροχής, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν μάλλον φυσιολογικά ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την -εξ αναβολής- 1η αγωνιστική της Super League. Καλύτεροι στο α΄ μέρος οι «κυανέρυθροι», προηγήθηκαν στο 43΄ με τον Ανσαριφάρντ, αλλά η υπεροχή του «Αγιαξ της Ηπείρου» στο δεύτερο ημίχρονο καρποφόρησε χάρη σε έναν «κεραυνό» του Τζημόπουλου στο 79΄.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και έχασαν τρεις ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο για να ανοίξουν το σκορ. Ο Πασχαλάκης απέκρουσε στο 3΄ το σουτ του Μπεν και στο 7΄ έκανε εξαιρετική επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Κόρμπου. 

Στο 14΄ ο Μπεν με πολύ ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν γύρισε στον αμαρκάριστο Μασούντ και ο Σκόνδρας πρόλαβε και έβαλε την κόντρα στο πλασέ που επιχείρησε ο Αφρικανός επιθετικός. 

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος, αν και διατήρησε την πρωτοβουλία, δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, κατάφερε όμως να πετύχει το γκολ που έψαχνε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χάρη στην άψογη συνεργασία των δύο Ιρανών. 

Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Μασούντ «έσκαψε» πολύ ωραία τη μπάλα προς τον Ανσαριφάρντ και ο τελευταίος, αν και βρισκόταν σε δύσκολη θέση (πλάγια αριστερά) βρήκε τον τρόπο, με έξυπνο σουτ, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στον πανηγυρισμό του, μάλιστα, ο Ιρανός φορ έκανε μία χειρονομία που έμοιαζε να λέει «εγώ είμαι εδώ».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη μία μεγάλη φάση για τον Πανιώνιο, με τον Πασχαλάκη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή πέφτοντας με αυτοθυσία στα πόδια του Κόρμπου (οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκει πόδια και όχι μπάλα). 

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν την ισοφάριση στο 55΄, όμως ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γαρουφαλιά, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, αλλά το πλασέ του Ανσαριφάρντ έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πίεσε και, παρότι δεν δημιούργησε ευκαιρίες, ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 79΄ με έναν «κεραυνό» του Τζημόπουλου από τα 30μ., που βρήκε λίγο στο κεφάλι του Οικονόμου και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Γιαννιώτη. Παρά την απώλεια βαθμών ο Πανιώνιος παραμένει στην πρώτη πεντάδα, από κοντά όμως ακολουθεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κίτρινες: Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Ζάιρο, Βιδάλ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (68΄ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81΄ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (68΄ Γιάκος), Κούτρης, Μιχαήλ, Μαμπουλού (75΄ Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Ακόστα (62΄ Βιδάλ)

** Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και στις δύο ομάδες πριν τη σέντρα. Ο Ενγκόγκ έμεινε εκτός 18άδας του Πανιωνίου, λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο (δεν θα ξεκινούσε βασικός), ενώ στον ΠΑΣ ο Λίλα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και αντικαταστάθηκε στην 11άδα από τον Γαρουφαλιά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics