Breaking News
14 Ιανουαρίου 2017

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές για τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 32χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μπαντή και τον 24χρονο μέσο Παναγιώτη Μπάλλα, χωρίς να ανακοινώσει τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους.



Ο Γιώργος Μπαντής έχει πολυετή εμπειρία στη Super League, πρώτα στον Ηρακλή και εν συνεχεία στον Αστέρα Τρίπολης. Το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τους Αρκάδες και υπέγραψε στην Ομόνοια, όμως εκεί δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. 

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πλέον γνωρίζω ότι με περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Ο Μπάλλας από την πλευρά του αποχώρησε το καλοκαίρι μετά από εξαετία στον Ατρόμητο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 66 παιχνίδια της Super League. Μετακόμισε στη Γερμανία και τη Σένεχοφ, ομάδα 3ης κατηγορίας, και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη στην μεταγραφή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και τους προπονητές του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες τους», δήλωσε ο 24χρονος αμυντικός μέσος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics