Breaking News
18 Ιανουαρίου 2017

Την δεύτερη σερί νίκη της στη Super League πέτυχε η Ξάνθη, που επιβλήθηκε 3-1 του ουραγού Ηρακλή στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Super League.

Τα τέρματα της ακριτικής ομάδας, η οποία απολαμβάνει τη... μοναξιά της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία με 31 βαθμούς, σημείωσαν οι Γιουνές (26΄ με πέναλτι, 71΄) και Τριάδης (61΄), ενώ ο «Γηραιός», ο οποίος έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς σε 14 αγώνες, είχε προηγηθεί με τον Πασά στο 10΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξάνθη τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 89΄, αφού ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Λουκίνα. Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) Κόκκινη κάρτα: Φλίσκας (88΄, 2η κίτρινη) ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές (87΄ Κώστας), Σολτάνι (58΄ Λάζιτς), Καμαρά, Βασιλακάκης (81΄ Ράνος), Γουάλας, Φλίσκας. ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου (74΄ Γροντής), Πασάς (74΄ Ηλιάδης), Αγγελόπουλος (64΄ Λεοζίνιο), Ρούσσος, Λουκίνας, Κούρος. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics