Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

Με πρωταγωνιστή τον Περέιρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Super League. Ο άσος του «Δικεφάλου» μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και σημείωσε δύο τέρματα, στο 60΄ και στο 76΄. Νωρίτερα, ο Μάτος είχε ανοίξει το σκορ στο 20΄. Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 43΄ αποβλήθηκε ο Μεντί, και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.



Διαιτητής: Πουλημάς.

Κίτρινες: Αθανασιάδης, Τσίμιροτ/ Μεντί, Βασιλείου, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν.

Κόκκινες: Μεντί (41').

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (72' Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57΄Περέϊρα), Αθανασιάδης (77' Mυστακίδης).

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μιλιάζες (64' Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (76' Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου (68' Γιουσούφ), Καλτσάς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics