Breaking News
21 Ιανουαρίου 2017

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα ο Πανιώνιος μετά την κακή παρένθεση των Ιωαννίνων, αφού σε αγώνα της 17ης ημέρας της Super League, επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 2-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος με τη σειρά του προερχόταν από την σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο επί της ΑΕΚ.

Τα τέρματα του Πανιωνίου, που έπιασε την Ξάνθη στη 2η θέση της κατάταξης με 31 βαθμούς, σημείωσαν ο Ρισβάνης στο 25΄ και Καθάριος 54΄.

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Παναιτωλικού κάθισε ο Γιάννης Νταλακούρας με τον Μάκη Χάβο που έχει συμφωνήσει να είναι ο αντκαταστάτης του Γιάννη Μαντζουράκη να παρακολουθεί το παιχνίδι από τις εξέδρες, στις οποίες βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε για να παρακολουθήσει το αγώνα μαζί με τον βοηθό του Κώστα Τσάνα.
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Μουνιός, Μύγας

Πανιώνιος: (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (78΄ Ταπόκο), Καθάριος (64΄ Σαββίδης), Μασούντ (90΄ Γεσίλ), Μπεν.

Παναιτωλικός: (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (62΄ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (72΄ Φάρλεϊ), Ρότσα, Μουνιός (62΄ Λόπες), Μαρκόφσκι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics