Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ με τα γκολ των Μυστακίδη (9΄) και Μάτος (61΄) νίκησε εκτός έδρας τη Λάρισα με 2-0 στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος κι «έπιασε» στην 2η θέση τους Πανιώνιο και Ξάνθη.

Η σημερινή ήταν η 5η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, κάτι που Διαιτητής: Στ.Μάνταλος Κίτρινες: Φάρκας - Λέοβατς ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (46΄ Μονιάκης), Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68΄ Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (46΄ Βαρέλα) ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (86΄ Χαρίσης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (68΄ Ενρίκε), Κουλούρης (74΄ Πρίγιοβιτς) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics