Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2017

Οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, ενημερώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή ότι από την επόμενη σεζόν, θα κλείνουν από Δεκέμβρη ως Φλεβάρη, όσα γήπεδα έχουν ''κακό'' χλοοτάπητα.

Οι κακοί αγωνιστικοί χώροι αποτελούν μεγάλο «αγκάθι» για την Σούπερ Λιγκ, με την διοργανώτρια να θέλει να βάλει τέλος στα φαινόμενα των «βούρκων» αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν.  Μάλιστα, για να λυθεί το ζήτημα, στελέχη της Σούπερ Λιγκ συναντήθηκαν με καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και τους ζητήθηκε να κάνουν μια μελέτη, για να βελτιωθεί η κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους των ελληνικών γηπέδων.  Εκτιμάται για παράδειγμα, πως για το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», απαιτούνται περίπου 200.000 ευρώ για να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος και να μην επηρεάζεται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics