Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2017

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής μεσοαμυντικός, που ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και λίγο αργότερα δήλωσε

: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου. O Aτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες».

 Η μεταγραφή αυτή λύνει κι ένα βασικό πρόβλημα του Μίχαελ Σκίμπε, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής ποντάρει στην παρουσία του Μανιάτη στην Εθνική, τον είχε καλέσει ακόμη και όταν ήταν στο «ψυγείο» του Ολυμπιακού και τον απασχολούσε να έχει ομάδα ο παίκτης και να αγωνίζεται. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics