Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα και από τη Βέροια με 1-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 8ο λεπτό ο Μπεν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σ’ ένα ματς με λιγοστές φάσεις και μέτριο θέαμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με λίγες καλές φάσεις. Η Βέροια είχε την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους τελική προσπάθεια, κράτησαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν πετύχει ένα γκολ ακόμη.

Η πρώτη οργανωμένη επίθεση του Πανιωνίου και η πρώτη επιθετικό προσπάθεια έφερε το προβάδισμα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο 8′. Ο Σιώπης προσπάθησε να τροφοδοτήσει από τον άξονα τον Μασούρα και ύστερα από κόντρες η μπάλα έφθασε στον Μπεν, που με συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του Λόπεθ έκανε το 1-0.

Στο 17ο λεπτό η ομάδα της Νέας Σμύρνης πλησίασε στο δεύτερο γκολ. Ύστερα από κάθετη μπαλιά η μπάλα έφθασε στον Μαχμούτοβιτς που δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Ασίγκμπα λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βέροια ανέβασε ρυθμό ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος στις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο πίεζαν την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ο Πανιώνιος κατέκτησε ακόμη τρεις βαθμούς, εδραιώνοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασιγκμπά, Στόιτσεφ (82′ Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68′ Μπελαϊντ), Αρτσε (46′ Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (82′ Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (90′ Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46′ Λάμπρου).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics