Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (Ανδρούτσος 1΄, Ιντέγε 9΄) ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο εναντίον της ΑΕΛ και επικράτησε 2-0 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League διατηρώντας διαφορά ασφαλείας (13β.) από τους διώκτες του.

Αγωνία, ωστόσο, υπάρχει για τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο 68ο λεπτό.

Ο Ανδρούτσος, μια... ανάσα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα, «άνοιξε» το σκορ και πέτυχε το πριο γρήγορο γκολ, φέτος, στη διοργάνωση. Και στο 9' ο Ιντέγε έκανε το 2-0. Από κει και πέρα είχαμε ένα φεστιβάλ χαμένων ευκαιριών για τους «ερυθρόλευκους». Οι οποίοι με στοιχειώδη ευστοχία θα μπορούσαν να ανεβάσουν πολύ το δείκτη του σκορ. Οι «βυσσινοί», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν τραγικοί. Και (πρέπει να) αποχώρησαν ικανοποιημένοι που ηττήθηκαν μόνο με δύο γκολ. Μακράν του δεύτερου, καλύτερος παίκτης τους ήταν ο Ξενοδόχοφ. Ο οποίος, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την μικρή έκταση του σκορ.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 14'' Ανδρούτσος, 9' Ιντέγε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Μασαλέσα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Θράκης)

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Ρομαό (77' Ρέτσος), Ελιουνούσι, Φορτούνης (81' Ασναριφάρντ), Σεμπά, Ιντέγε (69' Καρντόσο)

AEΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Τικό, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα (46' Γκουλουζαντέ), Ναζλίδης (78' Ρέγες), Ικλαουνιεκς, Αβραάμ (57' Καπός)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics