Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2017

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα πρόσφεραν το ματς της σεζόν μέχρι στιγμής στα Περιβόλια, σε ένα 90λεπτο με τρομερή εξέλιξη, έξι γκολ για το τελικό 3-3

 

Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος μέσα στο 2017 Πλατανιάς με απολογισμό -μέχρι το αποψινό ματς- 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα τον τελευταίο 1,5 μήνα, υποδέχθηκε για την 20η αγωνιστική τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκε 1 βαθμό πίσω του στη βαθμολογία, αφού στο ίδιο διάστημα οι Γιαννιώτες είχαν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Όπως ήταν λογικό, το συγκεκριμένο μεταξύ τους ματς θα είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ βάσει των όσων έχουν παρουσιάσει φέτος οι δύο ομάδες, θα έπαιζαν ανοιχτά -για τη νίκη- δίχως πολλές σκοπιμότητες. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κιόλας, Πλατανιάς και ΠΑΣ φρόντισαν να αποδείξουν τα παραπάνω... και με το παραπάνω! Και δεν θα είναι υπερβολή αν ειπωθεί πως το συγκεκριμένο 90λεπτο είναι το καλύτερο που έχουμε δει φέτος σε όλο το πρωτάθλημα...

  

Οι φάσεις στα Περιβόλια ξεκίνησαν από το 4ο λεπτό, όταν ο Ζάιρο δοκίμασε το πόδι του και ο Σωτηρίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Το σκορ άνοιξε τελικά στο 9' ο ΠΑΣ μετά από συνεργασία του Καρανίκα και του Ζάιρο από τα δεξιά, πάσα του Βραζιλιάνου προς την «καρδιά» της περιοχής και κοντινή προβολή του Κόντε για το 0-1. Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να επιτίθενται κατά κύματα στα επόμενα λεπτά και έφτασαν σε γρήγορο δεύτερο γκολ στο 11'. Ο Ζάιρο πρόλαβε τον Σωτηρίου που έκανε κακή έξοδο, από πλάγια είδε στην απέναντι πτέρυγα τον Τζημόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με συρτό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 13' μάλιστα ο Σωτηρίου έσωσε το 0-3 για τον ΠΑΣ όταν απέκρουσε δύσκολα ένα πολύ καλό σουτ του Κόντε.

Στο 15' ο Πλατανιάς είχε από τη πλευρά του την πρώτη κλασική ευκαιρία του στο ματς, όμως ο Μενδρινός αστόχησε από πολύ καλή θέση, ενώ τρία λεπτά μετά, στο 18', ο Ακόστα αστοχεί για λίγα εκατοστά μέσα στην περιοχή του Πλατανιά μετά από αντεπίθεση του ΠΑΣ. Μέχρι το 25' περίπου το ματς ήταν μόνο ΠΑΣ, με εξαίρεση τη μία φάση των γηπεδούχων, όμως η ομάδα του Παράσχου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μισό του πρώτου 45λεπτου και με ένα καταιγιστικό τέταρτο από το 25' ως το 40' έφτασε στην ισοφάριση!

Στο 26' ο Πλατανιάς προειδοποίησε τον Πασχαλάκη με το πολύ δύσκολο απευθείας φάουλ του Βάντερσον, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ αντέδρασε σωστά. Οι Κρητικοί έφτασαν στη μείωση του σκορ τελικά στο 32' όταν μετά από μια από τις πολλές εκτελέσεις φάουλ των τελευταίων λεπτών, ο Σίγκνιεβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Γιακουμάκης βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 1-2 για τους Κρητικούς. Η ισοφάριση των γηπεδούχων ήρθε στη φάση του 40', με όταν αρχικά ο Πασχαλάκης έσωσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μανούσου μετά τη σέντρα του Σίγκνεβιτς. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Πασχαλάκης και πάλι έδιωξε με γροθιές, μετά τις κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Κάργα ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ.

Το 2-2 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 και να χάνουν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Ο Πλατανιάς αντέδρασε στο δεύτερο μισό του πρώτο μέρους και εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες του για να φτάσει στην ισοφάριση. Πολλές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία πάντως από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θεωρούν ότι ο Τσαμούρης τους έβαλε μέσα στην περιοχή τους με τα σφυρίγματά του.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Σίγκνιεβιτς κάνει το 3-2, αλλά ο Κόντε ισοφάρισε στο 58' για τον ΠΑΣ για το 3-3 που ήταν και τελικό σκορ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics