Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτόγνωρη απόφαση πήρε ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, σαν αναγνώριση της μέτριας αγωνιστικής του παρουσίας ως τώρα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Ο αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, σε μία προσπάθεια του τελευταίου να ανυψώσει το ηθικό του Έλληνα επιθετικού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Σάλκε.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έδειξε σε αυτή την κατ' ιδίαν συνάντηση αποφασισμένος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, αφού παραδέχτηκε πως τους προηγούμενους μήνες δεν είχε την απόδοση που έπρεπε και πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη να του κρατηθούν 75 χιλιάδες ευρώ από το ποσό που θα πρέπει να λάβει βάσει συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι, δείχνοντας έμπρακτα την αναγνώριση της μέτριας αγωνιστικής του κατάστασης. Μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης συνεχάρη τον επιθετικό του ΠΑΟΚ για τη στάση του και οι δύο τους συμφώνησαν να διατεθεί μέρος αυτών των χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics