Breaking News
11 Μαρτίου 2017

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά για την Κυριακάτικη (12/3, 17:15) αναμέτρηση με την Βέροια στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

19μελή αποστολή επέλεξε ο Γιώργος Παράσχος. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ο Γιώργος Γιακουμάκης (ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε) και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (λύθηκε το θέμα με την στράτευσή του). Μοναδική απουσία για τον έμπειρο τεχνικό αυτή του Βιτάλι Πριντέτα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Llorente, Μαραγκός, Mikalai, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Munafo, Devesa, Stanisavljevic, Vanderson, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Banana. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics