Breaking News
12 Μαρτίου 2017

 

Ακραίο ποδοσφαιρικό φαινόμενο έπνιξε τον ΠΑΟΚ! Με μια απίθανη εμφάνιση και δυο γκολάρες, ο Κάρλος Αραούχο… μέθυσε τον κόσμο της ΑΕΚ και υπέγραψε εμφατικό θρίαμβο με 3-0 στο ντέρμπι!

 

Ο εκπληκτικός Αραούχο προκάλεσε ντελίριο στο ΟΑΚΑ και παραμιλητά στον ΠΑΟΚ και χάρισε στην «Ένωση» τεράστια σε έκταση και σημασία νίκη (3-0).

Με δυο απίστευτα γκολ -στα 49 δευτερόλεπτα του αγώνα και στο 85’- ο Αργεντινός διέλυσε τον «δικέφαλο του Βορρά» και υπέγραψε τον θρίαμβο που επιτρέπει στην «Ένωση» να πλησιάσει ακόμα και στην τρίτη θέση.

Εξαιρετικός και ο Βάργκας, ξεχαρβάλωσε μαζί με τον Γκάλο την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αραβίδης, επιστρέφοντας και σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο ο ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ομάδας του Χιμένεθ και έχει ως μόνη δικαιολογία για την έκταση του σκορ τη (σωστή) αποβολή του Μαλεζά στο 53’.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics