Breaking News
19 Μαρτίου 2017

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30, Novasports), όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.


Θα δοθεί νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ή, όλα θα τελειώσουν λίγο μετά τις 21:15; Για να συνεχιστεί το ενδιαφέρον και στην κούρσα του τίτλου μέχρι το φινάλε (θα απομένουν 5 αγωνιστικές μετά και το αυριανό ματς ανάμεσα στον Πλατανιά και στον Ηρακλή) θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής. Σε διαφορετική περίπτωση οι Πειραιώτες θα «αγκαλιάσουν» ένα ακόμη πρωτάθλημα, καθώς στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν πολύ δύσκολα θα χάσουν βαθμό ή, βαθμούς.
Η ώρα των... αποδείξεων και για τους δύο μονομάχους έφτασε. Στο «τριφύλλι» θέλουν να αποδείξουν ότι η βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους (12b.) δεν είναι η πραγματική, όπως επίσης και η «βαριά» ήττα που γνώρισαν στο ματς του πρώτου γύρου (0-3) δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι ο αποκλεισμός τους από το Europa League δεν έχει καμία σχέση με τη διαφορά που έχουν από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ο (ποδοσφαιρικός) εγωϊσμός τους έχει πληγωθεί μετά το 1-4 από τη Μπεσίκτας και ο καλύτερος τρόπος για να «ξεσπάσουν» θα είναι το «διπλό» μέσα στο «σπίτι» του «άσπονδου» αντιπάλου τους.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, τουλάχιστον, τέτοια που να «πονοκεφαλιάζουν» τους Ουζουνίδη και Βούζα. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ από τους Πειραιώτες θα απουσιάσουν οι Λεάλι, Βιάνα και Μάριν για λόγους τακτικής.
Το σημερινό «κυρίως μενού» της 25ης αγωνιστικής περιλαμβάνει άλλο ένα σπουδαίο ματς, αυτό της Τούμπας ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας, Πανιώνιο και στον τρίτο, ΠΑΟΚ (15:00).
Στις 17:15 η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» σε παιχνίδι που είναι «τελικός» για τους Αρκάδες σχετικά με το μέλλον τους στη Super League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics