Breaking News
21 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή την συμπλήρωση 100 συμμετοχών του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον προπονητή απο την Κρήτη. Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι στον ΠΑΣ νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους.

Η ανακοίνωση: 

«Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας μας συμπλήρωσε την Κυριακή στην Τρίπολη ο προπονητής μας κ. Πετράκης. 

Τα τρία αυτά χρόνια χάρισαν σε όλους εμάς στιγμές χαράς κι επιτυχίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο Europa League. Στο πρόσωπο του Κρητικού-Ηπειρώτη τεχνικού βρήκαμε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες μας για έναν πιο μεγάλο ΠΑΣ. Δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που του έχουμε αναθέσει όλα αυτά τα χρόνια τον τεχνικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση της ομάδας. 

Κόουτς σε ευχαριστούμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics