Breaking News
20 Απριλίου 2017

Για την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η υπόθεση της εκδίκασης του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, αλλά τελικά την Παρασκευή το μεσημέρι (14:00) θα γίνει. 

 

Η απόβαση για την αναβολή πάρθηκε μετά από αίτημα της πλευρά του ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει συμπληρωθεί το 24ωρο για το δικαίωμα της πρόσθετης παρέμβασης. Η δίωξη έγινε την Τετάρτη στις 16:00 και η εκδίκαση είχε οριστεί  για τις 16:00 σήμερα, άρα όπως υποστήριξε η πλευρά του "δικεφάλου του βορρά" δεν θα μπορούσε να παρέμβει στις 24 ώρες. 
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για αναβολή ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κ. Λίβας είπε: "Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics