Breaking News
24 Απριλίου 2017

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα κατάκτησε εντός του αγωνιστικού χώρου και μαθηματικά τον 44ο τίτλο στην ιστορία του, ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτός θα είναι ο πρωταθλητής της περιόδου 2016/2017 στη Super League.


Είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται ακόμη και με αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η απειλή αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική για την ομάδα του Πειραιά.
Οι καταγγελίες των ανθρώπων του Πλατανιά για προπηλακισμούς παικτών και παραγόντων στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου λίγα λεπτά μετά τη λήξη του πρώτου μέρους της αναμέτρησης των δύο ομάδων, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις δικαστικές αρχές.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά έχει ζητήσει από το τμήμα Αθλητικής Βίας της αστυνιομίας από τις 4 Απριλίου να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα και να κληθούν για καταθέσεις οι άνθρωποι του Πλατανιά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις.
Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, θα ζητήσει με αίτημά του προς τη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου Καραϊσκάκη, προκειμένου να εξεταστεί το υλικό που υπάρχει πριν ανακοινωθεί η απόφαση των αρχών για τα όσα συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες στο ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου.
To συγκεκριμένο υλικό θα αποσταλεί και στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, έτσι ώστε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να εκδώσει την απόφασή της. Σήμερα στις 11 το πρωί λήγει και η προθεσμία για να κατατεθούν τα υπομνήματα από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics