Breaking News
24 Απριλίου 2017

Από τον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για την απαίτηση του αθλητικού εισαγγελέα και η επίσημη θέση της ΠΑΕ όπως εκφράστηκε εγγράφως είναι ότι «το υλικό από τις κάμερες εξω από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ σβήστηκαν από το πρώτο διήμερο».

 

Η απάντηση αυτή της πειραϊκής ΠΑΕ έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο το... κουβάρι της υπόθεσης, ενόψει μάλιστα και της ανακοίνωσης της ποινής του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με την ΑΕΚ την Τρίτη 25/4.

Ακόμη μια κίνηση στην υπόθεση των επεισοδίων του «Γ. Καραϊσκάκης» έγινε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, που έχει έννομο συμφέρον, καθώς διεκδικεί το πρωτάθλημα. Παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αναλυτικά, οι ιθύνοντες τον ΠΑΟΚ απέστειλαν στο γραφείο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα όλα τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού – Πλατανιά την 26η αγωνιστική. Μάλιστα, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δε θα μείνουν μόνο εκεί αλλά θα κάνουν το ίδιο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ζητώντας την άμεση διερεύνηση για όλα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics