Breaking News
28 Απριλίου 2017

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Ελλάδα οι ξένες αποστολές που βρέθηκαν στον Μαραθώνα, για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων Τοξοβολίας, το ''Marathon European Youth Cup 2017''.

 

Οι αυριανοί πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους αγώνες που έγιναν στη Νέα Μάκρη από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα.



Στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μάκρης σύσσωμη η οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας προεξέχοντος του Προέδρου, Μάριο Σκαρτσέλα, μαζί με τον Αντιπρόεδρο, Χακάν Τσακίρογλου, τη Γενική Γραμματέα, Μαρινέλα Πισιότι, και την Πρόεδρο της Επιτροπής Νέων και Ανάπτυξης, Ιρίνα Ρόσα.

«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την οργανωτική επιτροπή καθώς πραγματοποιήθηκαν υπέροχοι αγώνες. Δε δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα για τους αθλητές ή για οποιονδήποτε άλλον. Όλα ήταν όπως έπρεπε: η μεταφορά των αθλητών, η διαμονή τους, η ενημέρωση των αποτελεσμάτων. Τα πάντα! Το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ήταν ένα πολύ καλό τεστ για τους αγώνες που θα δώσουν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Νέων την επόμενη χρονιά, διοργάνωση που θα γίνει επίσης στην Ελλάδα. Πραγματικά θέλω να στείλω ξανά τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία», ήταν τα λόγια του Μάριο Σκαρτσέλα τον οποίο τίμησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) Πέτρος Συναδινός.

Οι Εθνικές ομάδες της Ιταλίας και της Τουρκίας ήταν οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες, καθώς η κάθε μία κατέκτησε από 10 μετάλλια, με την πρώτη όμως να μετράει 5 χρυσά έναντι 4 της δεύτερης. Μάλιστα στο Σύνθετο Τόξο νεανίδων οι Ιταλίδες ανέβηκαν στην πρώτη και την τρίτη θέση του βάθρου, ενώ η Εθνική Ιταλίας ήταν εκείνη που νίκησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον τελικό του ομαδικού Σύνθετου τόξου νεανίδων. Την τρίτη θέση στα μετάλλια κατέλαβαν η Ρωσία με την Γαλλία. Η Εθνική Ελλάδας κατετάγη 7η χάρη στα 4 μετάλλια (0-3-1) που κατέκτησε.

Η τελική κατάταξη μεταλλίων: 1. Ιταλία 10 μετάλλια (5 χρυσά –3ασημένια –2 χάλκινα), 2. Τουρκία 10 (4-1-5), 3. Ρωσία 9 (3-3-3), 3. Γαλλία 9 (3-3-3), 5. Γερμανία 2 (2-0-0), 6. Σουηδία 1 (1-0-0), 7. Ελλάδα 4 (0-3-1), 8. Βουλγαρία 2 (0-1-1). 8. Εσθονία 2 (0-1-1)

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics