Breaking News
23 Μαΐου 2017

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραθέσει ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης σε μια επίσκεψη για την οποία υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την ελληνική αστυνομία. 

 

Αφορμή για αυτή την κινητοποίηση έχουν αποτελέσει οι πληροφορίες για συγκέντρωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του κ.Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις που έχει κάνει αλλά και τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας για την «ειδική μεταχείριση» της Κυβέρνησης προς τον Ιβάν Σαββίδη. 

Ένα αριθμός οργανωμένων του Δικεφάλου του Βορρά μαζεύτηκε στην περιοχή του ξενοδοχείου αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει λόγω της παρουσίας των Αρχών. 

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ένας οργανωμένος οπαδός προσπάθησε να πλησιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την άφιξή του και του επιτέθηκε φραστικά, αλλά η παρέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση.

πηγή: sportfm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics