Breaking News
24 Μαΐου 2017

Βαθιά «ανάσα» πήρε ο Παναθηναϊκός που νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την 4η αγωνιστική των play off. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Λέτο στο 62ο λεπτό και οι «πράσινοι» πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο «μίνι» πρωτάθλημα.

 

Καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άξιζε τη νίκη. Υπό το βλέμα του Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και αποθεώθηκε από τους λιγοστούς (3.500) φίλους των γηπεδούχων, ο Παναθηναϊκός επέβαλε το δικό του ρυθμό μπλοκάροντας ολοκληρωτικά την ανάπτυξη της ΑΕΚ από τα πλάγια. 

α μπορούσε να προηγηθεί ακριβώς με τη συμπλήρωση του ημιώρου, όταν από κόρνερ του Χουλτ ο Μολέντο άφησε με κεφαλιά «άγαλμα» τον Ανέστη, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης, η ΑΕΚ έχασε κλασική ευκαιρία, δημιουργώντας μια αντεπίθεση για... σεμινάρια. 

Ξεκίνησε από από «μαγική» κεφαλιά-πάσα του Τσιγκρίνσκι, καταπληκτικό «πάρσιμο» της μπάλας από τον Μάνταλο και υπέροχη ντρίπλα με αλλαγή κατεύθυνσης του Χριστοδουλόπουλου στον Χουλτ. Ομως στην κρίσιμη στιγμή, εντελώς μόνος απέναντι στον Οδυσσέα Βλάχοδήμο, πλάσαρε στο κέντρο της εστίας και ο 23χρονος γκολκίπερ απέκρουσε.

Η Ενωση αδυνατούσε να αντιδράσει. Με μόνιμο... ανασταλτικό παράγοντα τον Αϊντάρεβιτς ο οποίος καθυστερούσε χαρακτηριστικά την ανάπτυξη, τα περίμενε όλα από τον Μάνταλο. Ο αρχηγός της ήταν σε καλή μέρα, αλλά αυτό δεν αρκούσε. 

Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός Χατζηγιοβάνης ήταν εξαιρετικός, οι Κουρμπέλης, Ζέκα κέρδισαν το χώρο του κέντρου, ενώ ο Κουτρουμπής «εξαφάνισε» τον Αραούχο. Το μόνο που έλειπε για τον Παναθηναϊκό ήταν το γκολ κι αυτό ήλθε με το πέναλτι του Σέμπα Λέτο στο 62΄. Στην παράβαση (χέρι) υπέστη ο Γκάλο που προσπάθησε να ανακόψει τον Χατζηγιοβάνη.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλεόν «αγκαλιά» με την πρώτη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του Champions League, ενώ οι δύο μεγάλοι της Αθήνας μαζί με τον Πανιώνιο θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν την τελευταία θέση. Ολα αυτά βέβαια υπό τη αίρεση των δικαστικών εκκρεμοτήτων που θα διευθετηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μολέντο, Χουλτ, Μολίνς - Γαλανόπουλος, Βράνιες, Ντίντακ

Κόκκινη: Βράνιες (90+5΄ - δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79΄ Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65΄ Παν. Βλαχοδήμος), Λέτο (71΄ Μολίνς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (64΄ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Πατίτο), Μάνταλος, Αραούχο.

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics