Breaking News
28 Μαΐου 2017

Το ντέρμπι, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:30) που κατά 99% θα κρίνει την πρωτιά στα play off ξεχωρίζει από τη σημερινή 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League.


Εάν υπάρξει νικητής θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την έξοδο στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, σε αντίθετη περίπτωση τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο φινάλε.
Εκτός κι αν αλλάξει δραματικά... το τοπίο μετά τις αυριανές αποφάσεις των ΄πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ και της Super League, για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αλλά και για τα όσα συνέβησαν στο ματς της 2ης ημέρας των play off στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Ο «δικέφαλος του Βορρά», πάντως, θα παίξει απόψε για δύο αποτελέσματα, καθώς «βολεύεται» και με την ισοπαλία, ενώ η Ένωση για να έχει ελπίδες θέλει μόνο το «τρίποντο». Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους Θεσσαλονικείς έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.
Η «αυλαία» θα ανοίξει σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (18:15). Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη επί του Πανιωνίου, έτσι ώστε ακόμη και σε περίπτωση που τιμωρηθούν αύριο με αφαίρεση βαθμών (εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ που διακόπηκε) να έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των «κυανέρυθρων» για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.
Στη βαθμολογία: ΠΑΟΚ 8 (3αγ.), ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός 5 (3αγ.), Πανιώνιος 4.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics