Breaking News
06 Ιουνίου 2017

Ο Μπεσνίκ Χάσι έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό. Αυτό υποστηρίζουν βελγικά ΜΜΕ και τονίζουν πως ο 45χρονος, πρώην προπονητής των Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας, έχει μαζί του και τρεις συνεργάτες του.


Ο Χάσι παρακολούθησε τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και το νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Αρμάντο Ουσίγιος. Η απόφαση για τον Χάσι ελήφθη, εν πολλοίς, λόγω της συμμετοχής της πειραϊκής ομάδας στους προκριματικούς του Champions League, διαδικασία στην οποία ο 45χρονος τεχνικός έχει επιδείξει ικανότητα οδηγώντας τις Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας (πέρυσι) στη φάση των ομίλων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics