Breaking News
15 Ιουνίου 2017

Η καριέρα των Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό τελείωσε, καθώς αμφότεροι οι Αργεντινοί άσοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους με το σύλλογο. 

 

Για τον Ντομίνγκες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ρίβερ Πλέιτ, όμως αυτός θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και την Αθήνα, οπότε δεν είναι απίθανο να φορέσει τη φανέλα του Πανιώνιου ή του Απόλλωνα Σμύρνης, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. 

Αντίθετα, ανατροπή ενδέχεται να υπάρξει στην περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, για τον οποίο οι πιθανότητες μεταγραφής στη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα μειώθηκαν.  

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Νορβηγός διεθνής αμυντικός, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προορίζεται για δανεικός, προκειμένου να κάνει συμμετοχές και να πάρει παιχνίδια.  

Ως προς τον άλλο αμυντικό μέσο, τον Μανώλη Σιώπη, θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία και ο Μπέσνικ Χάσι θα αποφανθεί αν θα έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics