Breaking News
19 Ιουνίου 2017

Το μεσημέρι (13:00) φθάνει στην Αθήνα, με πτήση από τις Βρυξέλλες, η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο Ντιεμερσί Μποκανί.

Ο 31χρονος επιθετικός από το Ζαϊρ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μποκανί αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή, Μπεσνίκ Χάσι, και θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας.
Ο Μποκανί γεννήθηκε το 1985 στην Κινσάσα και ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου. Στην Ευρώπη πρωτοέπαιξε στην Άντερλεχτ, όμως διακρίθηκε την τριετία 2007-2010, όταν αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης, με την οποία μάλιστα βρέθηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού το 2009 για το Champions League. Από εκεί πήρε μεταγραφή στη Μονακό και συνέχισε στις Βόλφσμπουργκ και Ντιναμό Κιέβου. Το 2015-16 αγωνίστηκε δανεικός στη Νόριτς και πέρυσι δανεικός στη Χαλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics