Breaking News
21 Ιουνίου 2017

Ο Ελντερ Λόπερ ανήκει και τυππικά στην ΑΕΚ καθώς έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 28άχρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ λίγο νωρίτερα είχε μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας. 

 

Ετσι, ακολούθησε το τελικό ντιλ με την «Ενωση» και ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Μάλιστα, ο παίκτης επέλεξε να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό νούμερο 3 στην πλάτη. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ελντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. 

O Ελντερ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 (28 ετών) στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια στην περιοχή του Πόρτο και έκανε το πρώτο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας στα 19 του χρόνια με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics