Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε πριν από τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 της Γάνδης στο ΟΑΚΑ.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό, η Ένωση έδειξε αδυναμίες ενόψει των επικείμενων συναντήσεων με τους Μοσχοβίτες και είναι βέβαιο ότι ο Χιμένεθ προβληματίστηκε. Οι Βέλγοι, τρίτοι πέρυσι στο πρωτάθλημά τους, δημιούργησαν προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους» με την πίεση που άσκησαν από ψηλά, την ταχύτητα και την ικανότητά τους να βρίσκουν τους κενούς χώρους.
Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 35΄, όταν ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε τον Μπακάκη που ερχόταν από πίσω, αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί στύλο του Κάλινιτς. Δύο λεπτά αργότερα οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ, από το «δώρο» του Τσιγκρίνσκι που έκανε λάθος γύρισμα προς τον Ανέστη. Ο Σιλά έκλεψε την μπάλα, τη γύρισε στον Αντριάσεβιτς κι εκείνος έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 74΄, με ένα τυχερό γκολ: ο Αϊντάρεβιτς σούταρε, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος κι έφτασε στον Μάνταλο, ο οποίος την κατέβασε με το στήθος και πλάσαρε ωραία, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσιγκρίνσκι και Μαρκ.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (57΄ Γκάλο), Βράνιες (57΄ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (83΄ Τζανετόπουλος), Λόπες (57΄ Βινίσιους), Σιμόες (57΄ Αϊντάρεβιτς), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (75΄ Αλμέιδα), Μάνταλος (75΄ Πατίτο), Κλωναρίδης (40΄ Τρίστασον), Λιβάια (46΄ Γιακουμάκης).
ΓΑΝΔΗ: Κάλινιτς, Βερστράτε, Μίτροβιτς, Γκιγκό, Ασάρε (64΄ Κουλιμπαλί), Μαρκ, Ντεγιάγκερε, Σιμόν (82΄ Ράσκιν), Μιλίτσεβιτς, Σιλά (64΄ Γιακούμπου), Αντριάσεβιτς (64΄ Καλού).

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics