Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Τέσσερις ομάδες της Super League ανακοίνωσαν νέα φιλικά για τις προσεχείς μέρες στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους.



Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα οι ομάδες της Super League συνεχίζουν να κλείνουν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Αρκετά ματς θα γίνουν τις επόμενες μέρες ενώ στην διάρκεια της Τρίτης (30/8) οριστικοποιήθηκαν τέσσερα ακόμα φιλικά για ομάδες Super League εκ των οποίων ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες από την μεγάλη κατηγορία και συγκεκριμένα το Κέρκυρα-Βέροια που θα γίνει το Σάββατο στο νησί των "Φαιάκων". Φιλικούς αγώνες θα δώσουν και οι Παναιτωλικός, Πανιώνιος αλλά με ομάδες από μικρότερη κατηγορία.

Με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Παναιτωλικός

Ας τα δούμε όμως με χρονική σειρά. Αρχικά την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 18.30 στο Emileon, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί σε φιλικό αγώνα την ΑΕ Καραϊσκάκης, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Κόντρα σε Αχαρναϊκό ο Πανιώνιος

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης με ώρα έναρξης στις 18:30.

Φιλικό ανάμεσα σε Κέρκυρα-Βέροια

Όσο για την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Βέροιας θα γίνει όπως γράψαμε ήδη το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚΚ και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 18.15.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics