Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Μία ανάσα μακριά από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μαμέ Τιάμ, που σύμφωνα με τον ατζέντη του έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο.

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μαμέ Τιάμ.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο PAOK24 ο εκπρόσωπός του τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Δικεφάλου και αύριο θα κλείσει θετικά η υπόθεσή του.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα, νομίζω πως αύριο είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε και τυπικά το θέμα» δήλωσε ο Πάτρικ Μπαστιανέλι με τον παίκτη να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ωστόσο να μην επιβεβαιώνει τίποτα γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
sdna,gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics