Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2017

 

Αμφίρροπα και τα έξι παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier

Ντέρμπι χαρακτηρίζονται και οι έξι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αύριο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier.

ΠΑΟΚ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ (18:00)
Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τον «δικέφαλο» του Βορρά να προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε Δούκα και Διομήδη Άργους που τον έχουν αφήσει στο -7 από την κορυφή. Σε αυτή βρίσκεται η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη που ουσιαστικά με θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι ομάδες θα έχουν από μία σοβαρή απουσία, αφού για τους γηπεδούχους θα λείψει ο τιμωρημένος Νίκος Κοκκώνης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο τραυματίας Πέτρος Κανδύλας.

ΑΕΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (18:00)
Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Φίλιππο Βέροιας. Οι δύο ομάδες αν και δεν ξεκίνησαν καλά στον δεύτερο γύρο, εντούτοις παιχνίδι με παιχνίδι έχουν βρει τα πατήματα τους και προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Οι Βεροιώτες ακόμα ελπίζουν για την τετράδα των πλέι οφ, αλλά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση μέσα σε αυτή, πρέπει να πάρουν μεγάλες νίκες και μόνο με θετικό αποτέλεσμα αύριο θα συνεχίσουν να ελπίζουν.
Από την άλλη πλευρά η «Ένωση» πήρε μεγάλη ψυχολογία από την νίκη στην έδρα του Πανελληνίου και μάλιστα με ανατροπή και ίσως ήταν μια ευκαιρία για νέο ξεκίνημα.
Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ Γιώργος Πέρρος σχολίασε: «Δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικό για την συνέχεια. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς και να είμαστε νικητές. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος και θέλει να αποδείξει ότι δεν του αρμόζει η βαθμολογική του θέση. Μακάρι στον επόμενο αγώνα να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το ΟΑΚΑ».
Από την πλευρά του ο Πλέι μέικερ του Φιλίππου Μπάμπης Δομπρής είπε: «Είναι παιχνίδι… θάνατος σου η ζωή μου. Η μόνη μας ελπίδα να πλησιάσουμε την τετράδα είναι να κερδίσουμε αύριο. Είχαμε ατυχίες με Δούκα και Πανελληνίου, αλλά έχουμε βελτιωθεί και πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση».

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (18:00)
Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στις Συκιές με τον Φοίβο να αντιμετωπίζει την ΑΕΣΧ Πυλαίας. Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή και έχουν από 6 πόντους (όσους και ο Αερωπός Έδεσσας). Ο νικητής δεν παίρνει απλά το αβαντάζ, αλλά θα έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο. Για τους γηπεδούχους η συμμετοχή του Μέτση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ο τεχνικός του Φοίβου Δημήτρης Πελεκίδης είπε: «Για μένα αυτό το ματς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο της παραμονής. Περιμένω κλειστό παιχνίδι. Αυτός που το θέλει περισσότερο θα κερδίσει, σε αυτά τα ματς μετράει η θέληση και όχι η τακτική. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Η ομάδα είναι έμπειρη σε τέτοια παιχνίδια».
Ο προπονητής της ΑΕΣΧ Πυλαίας Πάνος Γούσιος είπε: «Είναι ένα ματς κομβικό για την σωτηρία. Επειδή αυτά τα ματς είναι παιχνίδια λαθών, νομίζω ότι η συγκέντρωση στην άμυνα θα κρίνει τον νικητή».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (18:00)
Στο κλειστό του «Πλάτωνα» Άρης και Πανελλήνιος θα αναμετρηθούν σε ένα ματς που οι «Ολυμπιονίκες» ξεκινούν δικαιωματικά ως φαβορί, λόγω των 18 βαθμών διαφορά που χωρίζουν τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας εφιστά προσοχή:
«Στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Άρης έχει διεκδικήσει μέχρι τέλους την νίκη με ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι θα είναι δύσκολο ματς. Το παιχνίδι όμως εξαρτάται από την δική μας απόδοση».

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ (19:00)
Κομβικό ματς για την παραμονή θα διεξαχθεί στην Έδεσσα με τον Αερωπό (6 βαθμοί) να «καίγεται» για τους βαθμούς και το Σεριφάτο να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας (11 βαθμοί) που του επιτρέπει ουσιαστικά να παίξει απελευθερωμένα.
Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης τόνισε: «Η κρισιμότητα είναι δεδομένη. Πρέπει να κρατήσουμε την θετική παρουσία που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε το ματς. Είμαστε φαβορί, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το Σεριφάτο θα παίξει χωρίς άγχος, αφού έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (19:00)
Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας να διεξαχθεί στον Βύρωνα με τον τρίτο της βαθμολογίας (22 π.) Δούκα να υποδέχεται τον δεύτερο (24 π.) Διομήδη Άργους. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει με εντυπωσιακή εμφάνιση τον ΠΑΟΚ και επιβλητικά την ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ ο Διομήδης «τρέχει» ένα απίστευτο σερί 10 νικών!
Ο δεξιός εξτρέμ του Διομήδη Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Δούκα είναι άλλο ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι τετράδας. Εμείς προερχόμαστε από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Δούκας ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο έχοντας το απόλυτο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαν ομάδα γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί και ο μοναδικός μας στόχος και σκοπός στο μεθαυριανό παιχνίδι στο κλειστό του Βύρωνα είναι η νίκη, για να μας κρατήσει σε τροχιά τετράδας και στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πινάκα».
Ο τερματοφύλακας του Δούκα Γιώργος Μπάρμπας επεσήμανε: «Θεωρώ ότι για εμάς το παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους είναι το πιο σημαντικό μας παιχνίδι μέχρι το επόμενο φυσικά. Ο αντίπαλος μας δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που συναντήσαμε στον πρώτο γύρο και το παιχνίδι του Σαββάτου θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Ο Διομήδης προέρχεται από ένα σερί δέκα νικών κερδίζοντας όλες τις ομάδες της κατηγορίας και ευελπιστούμε να είμαστε εμείς που θα του σπάσουμε το σερί.
Και οι δύο ομάδες βασίζονται στην άμυνα και πιστεύω ότι εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Σε μια όμορφη πρωτοβουλία προχώρησαν οι ομάδες του ΑΣΕ Δούκα και του Διομήδη, αφού συμφώνησαν πριν τον παιχνίδι να αγωνιστούν τα τμήματα υποδομών τους σε παμπαίδες Α' και παμπαίδες Β' σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ από τις 14:30 έως τις 18:00. Στη συνέχεια τα παιδιά και των δυο ομάδων θα μεταβούν στον Βύρωνα για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα των αντρικών τμημάτων και να υποστηρίξουν τις ομάδες τους.
 sport-fm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics