Breaking News
19 Νοεμβρίου 2016

Θετικό χαρακτήρισε για τον Ερμή Ζωνιανών, το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (2-0), ο προπονητής του Ερμή, Γιώργος Πετράκης.

Οπως ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο «με βάση την σημερινή μας εικόνα θεωρώ ότι ήταν καλό για εμάς που παίξαμε με τον ΟΦΗ γιατί είχαμε να παίξουμε φιλικό πάρα πολλές ημέρες. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται καλά και μετά σταματάει, αυτό σίγουρα μπορεί να την επηρεάσει, σε μια διακοπή αλλά για εμάς είναι σημαντικό που δώσαμε αυτό το φιλικό με τον ΟΦΗ και θα είμαστε πιο έτοιμοι για την συνέχεια. Μετά την απόφαση να ξεκινήσει και πάλι η Γ΄Εθνική από την Τετάρτη ο φιλικός αγώνας με τον ΟΦΗ πήρε μια πιο επίσημη μορφή και για αυτό προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά για να βγει μια δυνατή προπόνηση. Νομίζω ότι παίξαμε με ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο και κατά διαστήματα βγάλαμε πράγματα που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε μπροστά το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Τριγλία που είναι πολύ σημαντικό».

Να σημειωθεί ότι ο Ερμής Ζωνιανών, είναι πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics